Jäsenhakemuslomake

Jäsenhakemuslomakkeet löytyvät ainejärjestö tilaltamme, Kopilta. Sähköinen jäsenhakemuslomake on alla. Lomakkeella voit liittyä Mikrovillus ry:n jäseneksi. Jäsenyys on elinikäinen ja ilmainen. Antamasi tiedot liitetään jäsenrekisteriin.

Mikrovillus ry jäsenhakemuslomake

Jäsenhakemukset tarkistetaan ennen jokaista hallituksen kokousta. Hallituksen kokouksessa jäsenet hyväksytään tai hylätään.

Kun sinut on hyväksytty jäseneksi ole yhteydessä sihteeriin tai muihin hallituksen jäseniin, jotta saat Mikrovillus tarran opiskelijakorttiisi.

Halutessasi erota ainejärjestöstämme tulee sinun ilmoittaa asiasta kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle. Voit myös ilmoittaa erosta hallituksen kokouksessa, jolloin asia merkitään pöytäkirjaan.


Sähköpostilista

Alla olevalla lomakkeella voit liittyä Mikrovilluksen viralliselle sähköpostilistalle. Tällä sähköpostilistalla informoidaan ainejärjestön sisäisistä asioista ja tapahtumista. Tälle listalle liittyminen on erittäin suositeltavaa!
(Listalle liittymisestä et saa vahvistussähköpostia)

Jos haluat poistua sähköpostilistalta, löydät jokaisen sähköpostin lopusta ”unsubscride” linkin, jonka kautta pystyt itse poistumaan. Tai voit lähettää tiedotusvastaaville sähköpostia asiasta.

Subscribe

* indicates required

Viva Engage

Muistathan liittyä Mikrovilluksen ja Biology learning community -ryhmiin Viva Engagessa (entinen Yammer). Näille listoille liittyminen on suositeltavaa.