Hallitus 2019-20

Puheenjohtaja Riikka Lipponen

Moikka! Olen Mikrovilluksen PJ Riikka ja opiskelen biologian aineenopettajaksi neljättä vuotta. Puheenjohtajan hommiin kuuluu järjestää hallituksen kokoukset ja valvoa niissä päätettyjen asioiden toteutumista. Lisäksi pyrin pitämään yhteyksiä yllä muihin kampuksen järjestöihin sekä laitoksemme henkilökuntaan. Jos et tiedä kenen puoleen kääntyä ainejärjestöämme koskevissa asioissa, voit olla aina yhteyksissä minuun!

Varapuheenjohtaja, kahvi- ja tuutorivastaava sekä wildlife and faculty manager Sauli Mäkinen

Hei, olen siis Sauli, toisen vuoden ekologi linjalainen Sahalahdelta. Tehtäviini hallituksessa kuuluvat varapuheenjohtajuus, kahvivastaavuus sekä wildlife and faculty management. Käytännössä minulle saa siis tulla avautumaan ja antamaan palautetta koskien kaikkea meidän ainejärjestön toimintaa: oli se sitten tapahtumien puute, epäasiallinen kohtelu, tyhjä lintulauta tai huono kahvi : )

Sihteeri ja tiedotusvastaava Lotta Leinonen

Moikka! Olen Lotta ja toimin toista vuotta hallituksen sihteerinä. Sihteerin tärkeimpiin tehtäviin kuuluu kirjoittaa hallituksen kokouksista pöytäkirjat ja tiivistelmät, sekä pitää yllä jäsenrekisteriämme. Toimin myös toisena tiedotusvastaavana ja Eevin kanssa päivittelemme somea, nettisivuja ja tiedotamme jäseniämme kaikesta mahdollisesta. Minulta voi rohkeasti tulla kysymään yllä olevista asioista ja myös muista Mikrovillukseen liittyvistä asioista!

1. rahastonhoitaja Ella Simonen

Olen 3. vuosikurssin opiskelija ja tutkijalinjalla. Vapaa-ajalla touhuilen labradorinnoutajani Taiston kanssa ja suurkulutan Netflix- ja scifi-sarjoja.
Toimin Mikrovilluksen kortin- ja tilinhaltiana ja vastuullani on kaikki verkkopankin kautta tapahtuva maksuliikenne ja talouden kirjanpito. Olen myös ainejärjestömme maksupäätteen huolenpitäjä. Kortinhaltiana tehtäviini kuuluu esimerkiksi eri tapahtumia edeltävät kauppareissut. Toimin myös vuoden 2020 8-appron päävastaavana!
Jos tulee kysymyksiä tapahtumiin liittyvissä talouskysymyksissä ja muissa jutuissa niin ottakaa rohkeasti yhteyttä!
ellsi@uef.fi

2. rahastonhoitaja Laura Koivu

Moi! Olen Laura ja opiskelen biologiaa kolmatta vuotta. Toimin tällä kaudella Mikrovilluksen toisena rahastonhoitajana ja vastuulleni kuuluvat Villuksen käteiskassan kirjanpito sekä haalarimerkkiasiat.

Rivijäsen, tiedotus- ja halkovastaava Eevi Kymäläinen

Hei! Olen Eevi ja opiskelen neljättä vuotta biologiaa. Toimin Mikrovilluksen hallituksessa rivijäsenenä sekä tiedotus- ja Halkovastaavana. Toisen tiedotusvastaavan Lotan kanssa tiedotamme jäseniä esimerkiksi tulevista tapahtumista ja muista tärkeistä asioista sekä päivitellään somea ja nettisivuja. Halkovastaavana vastaan siis meidän ainejärjestön lehden painatuksesta ja ilmestymisestä kaksi kertaa vuodessa. 

Rivijäsen ja sopo-vastaava Oskari Ylikoski

Hei! Olen Oskari Ylikoski, villusten kesken Ode. Olen neljännen vuoden, syvälle opettaja puolelle eksynyt, biologian opiskelija. Mikrovilluksen hallitukseen palaan vuoden tauon jälkeen. Tässä välissä toimin aineopettaja opiskelijoiden ainejärjestö Jorauksen hallituksessa, eli hallitustaidot eivät ole päässeet ruostumaan. Syksyllä toimin hallituksessa rivijäsenenä. Vuoden 2020 alusta, muiden vastuutehtävien päätyttyä, aloitan sosiaalipoliittisena vastaavana. Puoleeni voi siis kääntyä yliopistossa tapahtuvissa sosiaalisissa epäkohdissa, kuten kiusaamisessa ja häirinnässä. Olen aktiivinen ainejärjestömme jäsen, jota saa tulla vetämään hihasta myös muissa askarruttavissa asioissa.

Rivijäsen ja kv-vastaava Satu Göös

Rivijäsen Jussi Hämäläinen

Rivijäsen Veera Karhu

Moikka! Oon Veera, kolmannen vuoden opiskelija ja toimin hallituksessa rivijäsenenä.

Hallituksen rivikääpäjäsen Jussi Liukas

Vastaan yleensä kaikesta etäisestikin bilseeraukseen ja luontokonttaamiseen liittyvistä asioista ja tapahtumista. Tärkeänä, joskin itse asetettuna, missionani on valvoa päivämäärien oikeinkirjoitusta. Toisinaan yritän keksiä tapoja, joilla joku muu voisi kehittää ainejärjestömme hallintoon ja kirjanpitoon liittyviä käytäntöjä.

Rivijäsen Johannes Hiltunen

Rivijäsen Miia Koivusaari

Olen Miia, hallituksen rivijäsen ja fuksivahvistus. Pidän bachatasta ja merikilpikonnista, vapaa-ajalla (ja erityisesti luennoilla) tykkään neuloa villasukkia.

Varajäsen ja 2. liikuntavastaava Marie Vainikainen

Morjens! Mie oon Marie Vainikainen, Villuksen hallituksen varajäsen ja toinen liikuntavastaava. Varmaan myös tiedotusryhmän ärsyttävin viestipommittaja. Meikän hommiin kuuluu sekalaisen liikuntameiningin järkkääminen, urheilukamojen roudaaminen vuoroille ja yleinen meluaminen sekä muistuttelu aktiviteetteihin liittyen. Järkkäilen mielellään uusia lajikokeiluja ja muuta mukavaa, joten laita rohkeasti viestiä, jos juuri sulla on intoa tai halua kehitellä uutta liikunta-aktiviteettia Villukselle!

Varajäsen Joose Korhonen

Tiedät kuka olen. Kakaa kakaa kakaa!
-Kuvan kanahaukka


Kopo-vastaava Minttu Janatuinen

Moi, olen Minttu. Olen hallituksen koulutuspoliittinen vastaava eli kopo. Toimin linkkinä opiskelijoiden ja henkilökunnan välillä opintoihin ja opintojaksoihin liittyvissä asioissa. Käytännössä edustan opiskelijoita opetuksen kehittämistyöryhmän kokouksissa. Tule siis kertomaan jos opintorakenteista tai kursseista löytyy kehitettävää.

1. liikuntavastaava Matias Paajanen