Vapaa-aika

Helmiralli

MEVEK

MEVEK (eli Mikrovilluksen EpäVirallinen ElokuvaKerho) tarjoaa villuksille elokuvaelämyksiä leffailtojen ja ekskursioiden muodossa. Naturan N100-salissa katsellaan noin kerran kuussa kaksi äänestyksellä valittua leffaa vaihtelevista genreistä ja napostellaan – ilmaiseksi! Huippuodotetut leffat mennään katsomaan porukalla elokuvateatteri Tapioon huokeaan ryhmähintaan. MEVEK:n tarjonnasta löytyy jotakin kaikille aina Marvel-fanista taidesnobiin, joten tule sinäkin mukaan! Meidän toimintamme on olemassa juuri Sinua varten.


Mikroilmasto

TULE MUKAAN MIKROILMASTOON!

 

Mikroilmasto on Mikrovillus ry:n alainen ryhmä, jonka tarkoituksena on tarjota Mikrovilluksen jäsenille mahdollisuus keskustella ympäristö-, ilmasto- ja luontoasioista sekä myös vaikuttaa ainejärjestön ja mahdollisesti myös muiden tahojen toimintaan. Mahdollisuus myös järjestää esimerkiksi dokumentti-iltoja, kutsua vierailevia puhujia, haastaa muita järjestöjä ympäristötekoihin ja niin edelleen!

Mikroilmastoon voivat liittyä kaikki Mikrovilluksen jäsenet, jotka ovat kiinnostuneet aiheesta. Sitoutumispakkoa ryhmän toimintaan ei ole, joten mukaan voi tulla aina kun vaan ehtii. Facebook-ryhmään voivat liittyä nekin, jotka eivät pääse tapaamisiin, mutta ovat kuitenkin aiheesta kiinnostuneet!

Mikroilmaston Facebook-ryhmän löydät osoitteesta https://www.facebook.com/groups/2224702914523195/


Villuksen vanhuspassi

Uusi syksy ja uudet kujeet! Tässä kaikille villuksen vanhuksille vinkkejä, mitä kujeita voi ja kannattaa suorittaa tulevan syksyn aikana vanhuspassin muodossa. Tulostathan siis itsellesi liitteenä olevan passin ja suorita niin monta tehtävää kuin vain kerkeät Mikrovilluksen pikkujouluihin mennessä. Täytetyt passit palautetaan pikkujouluissa ja eniten tehtäviä suorittaneet palkitaan ruhtinaallisin tittelein ja palkinnoin. Tehtävät tulee suorittaa hyvän maun ja Suomen lakien sallimissa rajoissa.