Jäsenhakemuslomake

Jäsenhakemuslomakkeet löytyvät ainejärjestö tilaltamme, Kopilta. Lomakkeella voit liittyä Mikrovillus ry:n jäseneksi. Jäsenyys on elinikäinen ja ilmainen. Antamasi tiedot liitetään jäsenrekisteriin.

Jäsenhakemukset tarkistetaan ennen jokaista hallituksen kokousta. Hallituksen kokouksessa jäsenet hyväksytään tai hylätään.

Kun sinut on hyväksytty jäseneksi ole yhteydessä sihteeriin tai muihin hallituksen jäseniin, jotta saat Mikrovillus tarran opiskelijakorttiisi.

Halutessasi erota ainejärjestöstämme tulee sinun ilmoittaa asiasta kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle. Voit myös ilmoittaa erosta hallituksen kokouksessa, jolloin asia merkitään pöytäkirjaan.


Sähköpostilista

Muistathan liittyä biologian opiskelijoiden ja Mikrovilluksen sähköpostilistoille. Molemmille listoille liittyminen on erittäin suositeltavaa, ja voit tehdä sen alla olevissa osoitteissa.

Mikrovilluksen omalla sähköpostilistalla informoidaan ainejärjestön sisäisistä asioista, bileistä ja muista tapahtumista.

https://lists.uef.fi/mailman/listinfo/mikrovillus

Biologian opiskelijoiden sähköpostilistalle tulee mm. vaihtari-infoa, kandi- ja gradupaikkoja, seminaarikutsuja, kurssi-infoa jne.

https://lists.uef.fi/mailman/listinfo/biologian-opiskelijat

Jos jostain syystä listalle liittyminen ei onnistu, niin ota suoraan yhteyttä listan ylläpitäjään, joka voi lisätä sinut listalle manuaalisesti. Listan sen hetkisen ylläpitäjän sähköpostiosoitteen löydät listasivun vasemmasta alareunasta.

Jos haluat erota sähköpostilistoilta, laitathan sähköpostia listan ylläpitäjälle. Muistathan mainita oikean sähköpostiosoitteen, jonka haluat poistettavan listalta.