Jäsenhakemuslomake

Jäsenhakemuslomakkeet löytyvät ainejärjestö tilaltamme, Kopilta. Sähköinen jäsenhakemuslomake on alla. Lomakkeella voit liittyä Mikrovillus ry:n jäseneksi. Jäsenyys on elinikäinen ja ilmainen. Antamasi tiedot liitetään jäsenrekisteriin.

Mikrovillus ry jäsenhakemuslomake

Jäsenhakemukset tarkistetaan ennen jokaista hallituksen kokousta. Hallituksen kokouksessa jäsenet hyväksytään tai hylätään.

Kun sinut on hyväksytty jäseneksi ole yhteydessä sihteeriin tai muihin hallituksen jäseniin, jotta saat Mikrovillus tarran opiskelijakorttiisi.

Halutessasi erota ainejärjestöstämme tulee sinun ilmoittaa asiasta kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle. Voit myös ilmoittaa erosta hallituksen kokouksessa, jolloin asia merkitään pöytäkirjaan.


Sähköpostilista & Yammer

Muistathan liittyä biologian opiskelijoiden ja Mikrovilluksen sähköpostilistoille, sekä Mikrovilluksen ja Biology learning community -ryhmiin Yammerissa. Näille listoille liittyminen on erittäin suositeltavaa, ja voit tehdä sen alla olevissa osoitteissa.

Mikrovilluksen omalla sähköpostilistalla informoidaan ainejärjestön sisäisistä asioista, bileistä ja muista tapahtumista.
Mikrovillus ry:n sähköpostilista

Biologian opiskelijoiden sähköpostilistalle tulee mm. vaihtari-infoa, kandi- ja gradupaikkoja, seminaarikutsuja, kurssi-infoa jne.
Biologian opiskelijoiden sähköpostilista

Yammerin kotisivu, jossa liity ryhmiin ”Mikrovillus ry” ja ”Biology learning community”.
https://www.yammer.com/uef.fi/

Jos jostain syystä listalle liittyminen ei onnistu, niin ota suoraan yhteyttä listan ylläpitäjään, joka voi lisätä sinut listalle manuaalisesti. Listan sen hetkisen ylläpitäjän sähköpostiosoitteen löydät listasivun vasemmasta alareunasta.

Jos haluat erota sähköpostilistoilta, laitathan sähköpostia listan ylläpitäjälle. Muistathan mainita oikean sähköpostiosoitteen, jonka haluat poistettavan listalta.