Fuksinurkkaus

Ainejärjestön tervehdys

Tervetuloa Mikrovillukseen!
Mikrovillus, tuttavallisemmin villus, on kaikkien Joensuussa biologiaa opiskelevien oma ainejärjestö. Ainejärjestö on oman alan opiskelijoiden yhteisö, jonka tarkoituksena on järjestää jäsenilleen tapahtumia ja muita vapaa-ajanaktiviteetteja, tarjota edunvalvontaa ja niin edelleen. Ensimmäisenä Mikrovilluksesta kohtaat varmastikin tuutorisi, mutta muistathan, että me kaikki Mikrovilluksen jäsenet olemme täällä sinua varten ja haluamme tehdä ensimmäisestä (ja tietysti tulevistakin) opiskeluvuodesta parhaan mahdollisen!

Parhaiten löydät uudet villustoverisi taukohuoneeltamme kopilta, joka sijaitsee Natura-rakennukssa, C-oven läheisyydessä. Kopilla on aina tarjolla edullista kahvia ja teetä jäsenillemme, sekä tietysti maailmanluokan juttuseuraa ja vertaistukea opiskelijaelämään.

Kopin lisäksi villukset löytää tietysti kaikenlaisista tapahtumistamme, kuten fuksiaisista, sitseiltä, excuilta, hengailuilloista, pikkujouluista, kääpä- ja helmiralleista, haalarikastajaisista ja BiTalta, unohtamatta tietenkään Joensuun suurinta opiskelijatapahtumaa 8-approa. Tapahtumien lisäksi villus tarjoaa sinulle myös muita vapaa-ajan viettotapoja, kuten liikuntavuoroja ja elokuvailtoja. Mikäli järjestötoiminta kiinnostaa enemmälti, vapaa-ajan voi myös käyttää olemalla osa Mikrovilluksen mahtavaa hallitusporukkaa tai tapahtumatiimejä.

Siispä tervetuloa liittymään keltahaalariseen joukkoomme, odotamme kovasti sinua saapuvaksi!

Nähdään syksyllä!
Terkuin,
Puheenjohtaja Riikka

Tuutorit 2020-2021

Miia Koivusaari – mikoivus@uef.fi

Mirke Alho – alhomir@uef.fi

Heikki Soininen – heikksoi@uef.fi

Hanna Partanen – partanen@uef.fi

Linkkejä

Opiskelija-asunnot Joensuun Elli, http://joensuunelli.fi/

Hätämajoituksen tarpeessa ollessasi: housing@uef.fi

WebOodi, https://weboodi.uef.fi/weboodi/

Opiskelijakortin tilaat täältä: https://frank.fi/fi/opiskelijakortti/

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta ISYY, http://isyy.fi/

Hyödyllistä tietoa

Uudelle opiskelijalle paljon hyödyllistä tietoa löytyy kamusta osoitteessa
https://kamu.uef.fi/uudelle-opiskelijalle/ . Kamuun on koottu kaikki tärkeä tieto, joka auttaa opintojen alkuun pääsemisessä. Uuden opiskelijan sivuihin kannattaakin tutustua jo etukäteen!

Biologian opiskelijalle tärkeitä sähköpostilistoja ovat biologian opiskelijoiden oma lista, jossa tulee mm. vaihtari-infoa, kandi- ja gradupaikkoja, seminaarikutsuja, kurssi-infoa jne. Toinen lista on biologien ainejärjestön oma sähköpostilista, jonne tulee infoa ainejärjestön sisäisista asioista, eri tapahtumista sekä Mikrovilluksen oma viikkotiedote Mikroinfo. Molemmille listoille liittyminen välittömästi on erittäin suositeltavaa, ja voit tehdä sen alla olevissa osoitteissa:

https://lists.uef.fi/mailman/listinfo/biologian-opiskelijat

https://lists.uef.fi/mailman/listinfo/mikrovillus

Jos jostain syystä listalle liittyminen ei onnistu, niin ota suoraan yhteyttä listan ylläpitäjään (lottlei@uef.fi), ja hän voi lisätä sinut listalle manuaalisesti.

Yammerissa biologian opintoyheisöä pääset seuraamaan hakemalla ”biology learning community” tai seuraavasta linkistä:

https://www.yammer.com/uef.fi/#/threads/inGroup?type=in_group&feedId=15069363&view=all

Lisäksi uusi opiskelija saa opiskelijasähköpostin, johon pääsee helpoiten käsiksi kamun kautta. Sähköposti on muotoa käyttäjätunnus at student.uef.fi. Voit ohjata opiskelijasähköpostistasi sähköpostit kulkemaan myös toiseen osoitteeseen.

Mikrovilluksen yksityiseen facebook-ryhmään kannattaa myös liittyä. Ryhmässä on paljon nykyisiä sekä jo valmistuneita villuksia, ja siellä tiedotetaan tapahtumista, mahdollisista työpaikoista ja kaikesta muusta, mikä voisi biologian opiskelijoita kiinnostaa. Ryhmän löydät facebookista nimellä ”Mikrovillus ry” tai osoitteesta
https://www.facebook.com/groups/21368405760/